• Fusce ac turpis

  Fusce ac turpis

  Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet.Mauris ipsum.Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.Quisque volutpat condimentum velit.

 • Fusce ac turpis

  Fusce ac turpis

  Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet.Mauris ipsum.Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.Quisque volutpat condimentum velit.

 • Fusce ac turpis

  Fusce ac turpis

  Fusce ac turpis quis ligula lacinia aliquet.Mauris ipsum.Nulla metus metus, ullamcorper vel, tincidunt sed, euismod in, nibh.Quisque volutpat condimentum velit.

GFO

GFO

Cixi Wanbo Sealing Material Co., Ltd ndodhet në qytetin Cixi, i cili është "Vendi i vulave" të Kinës. Ne jemi të certifikuar nga ISO 9001:2008 kryesisht duke prodhuar dhe eksportuar gaskets, paketime të gjëndrave, fletë pa asbest, grafit, PTFE dhe Fibra qeramike, fibra qelqi, produkte azbesti.Ne gjithashtu furnizojmë makineri dhe materiale vulosëse.Biznesi ynë është në fushën e energjisë, benzinës, metalurgjisë, kimike, materialeve të ndërtimit, mekanike, hapësinore, etj.Ne po kërkojmë më shumë bashkëpunime në të gjithë botën, biznesi ynë do të sjellë më shumë përfitim dhe treg për klientët.Cilësi super e mirë, çmimi konkurrues, koha e shpejtë e dorëzimit dhe shërbimi i mirë i shitjeve do t'ju ofrohen!Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!